Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Xirinacs
El "Globàlium" de Xirinacs s'endinsa en el territori de l’Art

Francesc Soler Claveras, pintor, gravador i membre de la Fundació Randa, ha estat l’encarregat de dur a terme aquest treball sobre art i pensament que segueix l’obra de recerca de Xirinacs

28/03/2015 Cultura

El Taller d’Investigació Globàlium es duu a terme amb la col·laboració del grup d’investigació, iniciat per Lluís Maria Xirinacs l’any 2004, en el qual cada membre aporta i amplia els seus coneixements i aptituds.

Ara aquest col·lectiu que segueix l’obra de recerca i pensament de Xirinacs ha informat que també tractarà aquest treball de recerca i ampliació del Globàlium dins del territori de l’Art. Tal i com han explicat “s’hi incorporen obres de l’art universal afins a les categories del MODEL. Hi hem afegit algunes definicions breus de cada categoria.” 

Francesc Soler Claveras, pintor, gravador i membre de la Fundació Randa ha estat l’encarregat de dur a terme aquesta recerca, juntament amb tres membres del grup hi han fet aportacions puntuals: Montserrat Sànchez Barra (Secretària de la Fundació) i Núria Roig Esteve (Coordinadora).

Al bloc d’investigació Globàlium podeu seguir les novetats i el treball d’aquest col·lectiu compost per un nodrit grup d’investigació: Manuel García, Joan Parés, Francesc Soler, Àngels Baldó, Brauli Tamarit, Carles V. Xirinachs, Francesc Pineda, Eva Franquero, David Roig, Antoni Aceves, Òscar Ritz, Montserrat Sànchez i Núria Roig.

També es pot consultar el document en pdf "Llibre Obra plàstica afí. Model menor."

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid