Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1987- Terra Lliure destrueix el repetidor de TVE a Tossa de Mar

Terra Lliure destrueix el repetidor de TVE a Tossa de Mar

06/03/1987 Tal dia com avui

El 6 de març de 1987 Terra Lliure destrueix el repetidor de TVE (Televisió Espanyola) a Tossa de Mar. L'explosió produí danys molt importants al repetidor que es valoraren en uns cinc milions de pessetes. La bomba que es va introduir per la finesta de  l'extractor va destruir totalment l'interior i els aparells de la instal·lació. La porta de l'edifici del repetidor va volar uns cinquanta metres a resultes de l'ona expansiva. Tot i que la construcció va aguantar, la doble paret aillant de interior va caure a trossos i el senyal radioelèctric de TVE va desaparèixer a tot el municipi.

L'explosió reivindicada per l'organització independentista Terra Lliure amb una trucada al diari El Punt Diari es va sentir a tot la vila de Tossa i fou provocada per un artefacte d'uns quatre quilos de polvòra amb cloratita i una bombona de càmping gas.

Valora
Per saber-ne més
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid