Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CUP CELRÀ
Ja està en marxa el procés participatiu per a l'elaboració del programa de la CUP Celrà

El dissabte 14 de febrer va tenir lloc la primera assemblea temàtica a fi de recollir les primeres propostes i constituir el grup de treball de l'àmbit de territori. Tots els dissabtes fins al 7 de març tindran lloc les assemblees següents, i de l'11 al 18 març les trobades veïnals per barris.

21/02/2015 Política
Seguint el full de ruta presentat a l'assemblea oberta celebrada el 31 de gener, la CUP Celrà ha engegat el procés participatiu de cara a les eleccions municipals del 24 de maig. D'una banda, de l'1 al 15 de febrer s'han recollit propostes de persones per formar part de la candidatura. Un cop fetes públiques les dades de participació, el següent pas és contactar amb les 45 persones proposades i conèixer la seva disposició a formar part de la llista.

De l'altra, s'han iniciat les assemblees temàtiques per recollir propostes i constituir grups de treball dels àmbits de territori, ciutadania, qualitat de vida i administració, a fi d'elaborar col·lectivament el programa de govern de la CUP.

La primera d'aquestes trobades va tenir lloc dissabte passat a l'Ateneu, on es van presentar les línies i criteris de treball i es van començar a recollir i debatre propostes de les persones assistents entorn d'urbanisme, mobilitat, medi ambient... Fruit de l'assemblea es va constituir el grup de treball, integrat inicialment per vuit persones, i es va acordar continuar treballant telemàticament mitjançant un document compartit a la xarxa.

Recordem que us podeu afegir a aquest grup de treball contactant amb nosaltres i que ben aviat podreu aportar propostes a través d'un web de participació. Cada grup disposa d'un mes per tancar les propostes del seu àmbit, que seran sotmeses a aprovació final en una assemblea oberta.

Calendari de properes trobades

Durant febrer i març tindran lloc les assemblees i trobades següents, d'acord amb el calendari previst:

► 21 de febrer, a les 11 h, a l'Ateneu: Assemblea temàtica de ciutadania. Àrees de treball: participació ciutadana, igualtat, joventut, gent gran, convivència...

► 28 de febrer, a les 11 h, a l'Ateneu: Assemblea temàtica de qualitat de vida. Àrees de treball:educació, cultura, salut, serveis, ocupació, comerç, esports..

► 7 de març, a les 11 h, a l'Ateneu: Assemblea temàtica d'administració. Àrees de treball: hisenda, comunicació, noves tecnologies, cooperació i solidaritat...

► 11 de març, a les 20 h, a l'Ateneu: Trobada veïnal de les zones de barri vell, Palahines, Sant Feliu i disseminats.

► 12 de març, a les 20 h, a Promoció Econòmica (c/ Bòbiles, 9): Trobada veïnal de les zones del polígon residencial i Palagret.

► 18 de març, a les 20 h, a l'Ateneu: Trobada veïnal de les zones de carretera de Palamós, carrer de la Cabanya i polígon residencial.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid