Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ESPANYOLISME
Grups espanyolistes s’indignen amb el carnaval de Solsona

Un vídeo penjat a youtube el passat dilluns denuncia que “la burla al ejército español y la españolofobia es el tema principal de la llegada del Rey Carnaval de esta población catalana”

21/02/2015 Política

Un vídeo penjat a youtube el passat dia 16 i difós per diversos grups espanyolistes per les xarxes socials denuncia el Carnaval de Solsona perquè “la burla al ejército español y la españolofobia es el tema principal de la llegada del Rey Carnaval de esta población catalana.”. Al vídeo on també s’afirma que el carnaval és una festa popular i infantil “usada per adoctrinar” es pot veure que la rua del Carnaval de Solsona va incloure l'entrada de "tropes espanyoles" a Solsona que van ser atacades pel rei carnestoltes amb una bandera estelada blava a l'esquena.

Cal recordar que cada any als carnavals de Cadis les "chirigotas" canten cançons amb frases catalanofòbiques que sovint són aplaudides amb entusiasme pel públic sense que cap mitjà d'àmbit estatal ho denunciï com tampoc han denunciat les disfresses "inadequades" d'alguns regidors del PP als carnavals de Canaries.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid