Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solsona vota esperant l'arribada de dos observadors internacionals

Solsona ha obert les meses a les nou d'aquest matí per demanar als ciutadans si volen que Catalunya esdevingui o no un estat independent dins Europa. Des de primera hora, el moviment de gent que vol expressar la seva opinió està sent constant. A Solsona, 7.570 veïns de la ciutat tenen dret a vot. El lloc escollit per celebrar les votacions és un local privat conegut com 'La Fita' situat davant del Casal de Cultura on s'han habilitat cinc meses electorals perquè els ciutadans puguin expressar-se. Durant aquesta setmana, 270 veïns de Solsona ja havien dipositat el seu vot de forma anticipada. 
 • A les 10 del matí: 91 vots (1,17 %)
 • A les  11 del matí: 179 vots (2,30 %)
 • A les  12 del migdia: 384 vots (4,93 %)
 

13/12/2009 12:41 Política

L'organització de la consulta a Solsona va a càrrec de l'entitat 'Volem Decidir', creada a la localitat per persones i entitats després que l'ajuntament aprovés per unanimitat donar suport a la celebració d'una consulta popular sobre la independència de Catalunya en cas que alguna entitat cívica l'acabés organitzant, com ha acabat passant.

Fins ara, la consulta que aquest 13 de desembre també es celebra a altres 165 poblacions catalanes està transcorrent a la capital del Solsonès sense incidents i marcada per una ambient festiu. Està previst que aquest migdia arribin a la ciutat per supervisar el funcionament del procés dos observadors internacionals, vinguts del País Basc i Sardenya, respectivament. A les 11 del matí, 179 persones ja han dipositat el seu vot a Solsona.
 
Rànquings
 1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
 2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
 3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
 4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
 5. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
 6. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
 7. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
 8. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
 9. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
 10. Edicions del 1979 anuncia "Diccionari del fet i la qüestió nacionals" de Ferran Lopescu
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid