Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Capellades també es declara exclòs de la constitució espanyola i Solsona vol el referèndum

Mentrestant, l'Ajuntament de Solsona va aprovar ahir per unanimitat una moció per instar al Parlament a convocar un referèndum per la independència.
 
Ahir al vespre, el ple municipal de l'Ajuntament de Capellades (Anoia) va aprovar una moció presentada per Vila De Capellades - Candidatura d'Unitat Popular en que instava a seguir l'anhel d'altres pobles i declara la Vila exclosa moralment de la Constitució espanyola. La moció va comptar amb els vots favorables de CiU, ERC, Vila de Capellades - Candidatura d'Unitat Popular, un regidor del PSC, l'altre va votar en contra.

30/07/2010 02:37 Política
La formació independentista va valorar molt positivament el resultat i fa una crida als altres partits a obrir els ulls i veure com definitivament el poble català no té cabuda a la constitució espanyola i s'obrin camins cap a la llibertat del nostre poble. 
 
D'altra banda, el Ple de l'Ajuntament de Solsona va aprovar per unanimitat aquest dijous al vespre una moció per instar el Parlament de Catalunya a iniciar un procés democràtic, mitjançant la celebració d'un referèndum. Segons l'alcalde de la ciutat, David Rodríguez, l'objectiu de la consulta ha de servir per 'decidir un nou horitzó nacional' i 'implicar-se plenament en la nova etapa històrica que s'inicia ara'. Rodríguez va dir que el text mostra el rebuig a 'la vulneració de la voluntat popular'. La moció fou consensuada per tots els grups municipals de l'ajuntament. Els acords aprovats seran tramesos a la presidència de la Generalitat, al Congrés dels Diputats, a la Casa Reial i al Parlament Europeu, segons informa l'Agència Catalana de Notícies (ACN)
 
La moció rebutja la vulneració de la voluntat popular que ha suposat la sentència estatutària i recorda l'ampli suport a la independència (95%) que va obtenir la consulta sobre la independència celebrada el passat 13 de desembre, amb la participació del 26,6% dels solsonins.
 
 
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid