Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Corrupció
APM-CUP es persona com a acusació popular en la causa iniciada per Fiscalia anticorrupció a Montesquiu

Sol·licita un ple extraordinari emb l'objectiu que l'Ajuntament també s'hi personi.

26/02/2015 Drets i Llibertats

L'Assemblea d'Alternativa per Montesquiu-CUP ha decidit personar-se en la causa on està imputat l'arquitecte municipal de Montesquiu per un possible delicte continuat de falsedat en document oficial per funcionari públic. Els fets promoguts per Fiscalia Anticorrupció són prou greus com per no quedar-nos al marge de les actuacions que s'estan instruint al jutjat d'instrucció número 5 de Vic.

Per aquest mateix motiu, Alternativa per Montesquiu-CUP ha entrat la sol·licitud per celebrar un Ple extraordinari on s'abordi la possibilitat de que l'Ajuntament es personi com a acusació particular, així com que aquest doni a conèixer tota la informació de que disposa i doni totes les explicacions pertinents a la ciutadania.

Entenen que els interessos dels veïns i veïnes de Montesquiu no s'estan veient salvaguardats per la institució municipal, la que hauria de vetllar perquè fets com els succeïts i denunciats per Fiscalia no quedin impunes i no es tornin a produir, esvaint així qualsevol ombra de sospita cap a la seva actuació.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid