Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Investiguen la presumpta agressió de 4 Mossos a un jove a Barcelona

Segons el vídeo difós pel setmanari 'La Directa', els fets haurien tingut lloc fa dos dies, el 28 de gener, a les 22.30 h

30/01/2015 Drets i Llibertats

El Departament d'Interior investiga la presumpta agressió de quatre agents dels Mossos d'Esquadra a un jove a la plaça del Pou de la Figuera (Forat de la vergonya), al districte de Ciutat Vella de Barcelona. Per la seva banda, el Síndic de Greuges també ha obert una investigació per la possible actuació "desproporcionada" dels policies.

El vídeo, enregistrat per un veí i difós per La Directa, mostra com quatre mossos d’esquadra detenen un home al  "Forat de la vergonya". Segons aquest testimoni de la detenció i d’altres, el detingut hauria demanat el número de placa a la policia i, aquest fet hauria provocat la reacció dels agents.

De moment, la versió dels Mossos d’Esquadra és una altra. Des d’aquest cos s’afirma que el jove va ser detingut per atemptat contra l’autoritat quan impedia la marxa del cotxe policial. S’indica, també, que l’home, de 22 anys, tenia antecedents policials, era sospitós de robatori i, per això, se li va requisar un iPad. En veure que els mossos s’emportaven la tauleta, l’home hauria intentat aturar el cotxe, segons aquestes mateixes fonts. El jove va ser detingut el 28 de gener i posat en llibertat l’endemà.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid