Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ensenyament
Comunicat de la COS per la convocatòria d'oposicions a l'ensenyament públic del País Valencià
29/01/2015 Laboral

Arran de la nova convocatòria de noves oposicions a l'ensenyament públic del País Valencià, l'assemblea de treballadores i treballadors de l'educació de la COS al País Valencià han emés un comunicat on el sindicat critica l'actitut electoralista de la Conselleria i afirma que el número insuficient de places convocades "perpetuen la política de retallades, la precarietat del sistema públic d'educació i la desaparicióó d'unitats escolars".

Per a la COS l'alternativa a les retallades de la Conselleria d'Educació passa per mesures com ara assignar places definitives al professorat desplaçat, suprimit i en expectativa de destinació així com, consolidar el lloc de treball de per al professorat interí, tant el que està actualment en actiu com el que ha estat expulsat de les borses a causa de les retallades. Com també la reforma del sistema d'accés a la funció docent que valore més la pràctica docent i no tant els coneixements teòrics.

Finalment, la COS d'Ensenyament ha denunciat "la política lingüística de la Conselleria d'Educació encaminada a l'arraconament de l'ensenyament en català i al genocidi cultural del nostre poble", ja que en l'actual convocatòria d'oposicions no hi ha ni una sola plaça per a valencià, ni en primària ni en secundària, ja que segons el sindicat a la Conselleria "no li calen perquè continua suprimint línies de valencià, deixant a milers de famílies sense poder matricular els seus fills i les seues filles en la seua llengua, i incomplint sistemàtic de la Llei, de mínims, d'Ús i Ensenyament del Valencià".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid