Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Privatització de la sanitat
La comunitat universitària inicia una consulta sobre l'adhesió de la UdL al consorci sanitari

Ahir al migdia es va iniciar la consulta online, es pot respondre mitjançant el campus virtual i restarà oberta fins al dia 12 de gener de 2015, a les 23:59h

20/12/2014 Salut
Durant la sessió del Claustre de la Universitat de Lleida que s'ha realitzat divendres, representants de la comunitat universitària han denunciat que el Rector vol imposar l'adhesió de la Universitat al consorci sanitari. Han justificat que el consorci és una eina ideològica que busca fer negoci amb la sanitat i que no millorarà la qualitat assistencial, alhora que s'han preguntat quins beneficis i quins greuges tindrà per la institució.

Alhora, des d'ahir al migdia, es va iniciar una consulta online perquè sigui el conjunt de la comunitat universitària qui pugui decidir en relació a l'adhesió, davant la negativa del Rector a organitzar una consulta. Es pot respondre mitjançant el campus virtual i restarà oberta fins al dia 12 de gener de 2015, a les 23:59h.

Com van exposar en aquesta carta oberta llegida als membres del Consell, la Marea Blanca i gran part de la comunitat universitària defensen que la UdL no ha de participar del consorci sanitari i esdevenir còmplice de la privatització de la sanitat de Lleida. 
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid