Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1991- Artefactes explosius de TL contra els jutjats de Cervera i els jutjats de menors i la seu de la inspecció de treball a Girona

Artefactes explosius de TL contra els jutjats de Cervera i els jutjats de menors i la seu de la inspecció de treball a Girona

19/12/1991 Tal dia com avui
El 19 de desembre de 1991 un artefacte de Terra lliure va provocar importants destrosses als jutjats de Cervera. L’artefacte de fabricació casolana va esclatar a les 5.05 davant la porta principal dels jutjats d’instrucció de la capital de la Segarra. A Girona un artefacte similar va ser desactivat per la Guàrdia Civil mitjançant un robot a les portes del Jutjat de Menors i la seu de la inspecció de treball.

El secretari general d’ERC Àngel Colom va relacionar l’acció de Cervera i Girona amb el trasllat a presons catalanes dels presos independentistes Carles Benítez i Macià Manera. “Si el Govern estatal premia el trasllat d’aquells que volen la violència, que llavors no es queixi d’aquests últims rebrots” , va dir Colom. El líder d’ERC va qualificar de “greu irresponsabilitat” haver traslladat primer Benítez i Manera.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid