Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CSC
La CSC entra al comitè d’empresa de la càrnia Argal

La Confederació Sindical Catalana (CSC) ha obtingut 1 representant al Comitè d’empresa de la càrnia Argal a Miralcamp en les primeres eleccions que s’hi presentava. La CSC queda a tan sols 4 vots d’obtenir un segon delegat en unes eleccions portament polaritzades amb la participació de cinc sindicats diferents.

04/11/2014 Laboral
La Confederació Sindical Catalana (CSC) ha obtingut 1 representant a les eleccions celebrades ahir, dilluns 3 de novembre, a la càrnia Argal a Miralcamp. La CSC -que hi concorria per primer cop a unes eleccions a l’empresa- ha quedat tan sols a 4 de vots d’obtenir un segon representant al comitè tot la dispersió del vot que suposava la participació de fins a 5 organitzacions sindicals al procés electoral.

La secció sindical ha obtingut uns excel·lents resultats i ha sabut fer-se lloc dins un espai que ja comptava amb quatre forces sindicals amb molta presència física i temporal a l’empresa. Els membres de la CSC han dut a terme una campanya amb forta presència a les xarxes, parlant amb la plantilla tots els dies de la setmana, editant propaganda en diversos idiomes per fer arribar les nostres propostes a tothom (català, anglès, castellà, romanès i francès) i amb molta feina de base.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid