Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9-N
L’ABC fa un truc barroer per intentar desprestigiar la consulta

Ahir l’ABC va publicar un article denunciant que un català va poder votar tres vegades a la consulta però avui s’ha descobert que tot va ser un muntatge del diari

11/11/2014 Política
Ahir el diari ABC va fer un truc força barroer per poder “demostrar” que el vot es podia repetir a la consulta del 9-N. El truc es basava en que tres persones que votaven a col·legis diferents anaven totes tres juntes i es registrava per votar a qui li tocava però deixaven que la papereta la fiqués sempre el mateix votant i li feien una foto (de la mateixa manera que els nens que fiquen el vot a l'urna en lloc dels seus pares).

Com que l’ABC té tres fotos diferents de la mateixa persona votant a l'article s'afirmava que la mateixa persona havia votat tres vegades però l’engany és fàcil de desmuntar: només cal mirar el registre de votacions per a veure que la persona no ha estat registrada tres cops.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid