Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9-N
Els nouvinguts també volen votar el 9-N

Ara és l'Hora edita 14 vídeos titulats “Nosaltres també decidim” on els nouvinguts expliquen les raons per votar al 9-N

03/11/2014 Política

La campanya Ara és l'Hora ha editat uns vídeos titulats “Nosaltres també decidim” on 14 nouvinguts expliquen per què votaran el 9-N en el seu idioma d'origen i responen a tres preguntes: "per què s’ha de participar en el procés d’independència?","aniràs a votar?" i "com vols que sigui el nou estat?". La majoria de les respostes remarquen que el procés implica a totes les persones que viuen al país i expressen el desig que el nou Estat sigui més democràtic i respectuós amb les drets humans.


Els 14 entrevistats són Alina Mierlus (Rumania), Ana Zurra (Uruguai), Asmaa Harti i Aziz Baha (Marroc), Blandine Giraud (França), Marie Kapretz (Alemanya), Omar Diatta (Casamance, a la imatge), Xiao Miao Lin (Xina), Patrícia Duarte (Paraguai), Naqash Javed (Pakistan), Huanna Pinheiro (Brasil), Mawa Ndiaye (Senegal), Feargal Lee (Irlanda) i Yorgos Konstantinou (Grècia).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid