Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9-N
Des d'avui al vespre es pot saber on s’instal·laran les urnes del 9-N

A l'apartat "On puc participar" de la web participa2014 s'hi ha d'introduir el municipi i el nom del carrer que consten al DNI el tram del carrer i el primer cognom.

29/10/2014 Política

A hores d'ara, hi ha 1.317 locals i 6.695 meses amb urnes distribuïdes per tot el Principat a excepció d’Arres, Bausen i Canejan, a la Vall d'Aran (tot i que  han anunciat que volen disposar d’urnes) i Pontons, a l'Alt Penedès i Horta de Sant Joan, a la Terra Alta. Per comarques, la que té més locals és el Barcelonès, amb 186 espais i 1.772 meses, i la que menys l'Alta Ribagorça, amb 3 locals i 4 meses.

Per saber on s’ha d’anar a votar cal obrir l'apartat "On puc participar" de la web participa2014 i introduir el municipi i el nom del carrer que consten al DNI , el tram del carrer i el primer cognom. Aquest vespre Twitter s’ha creat el hashtag #lamevaurna.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid