Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#9NDesobeïm
Cassolada espontània contra la suspensió del nou 9N per part del TC

Els vídeos que recullen l'acció envaeixen Twitter i YouTube

05/11/2014 Política

A partir de les 10 de la nit ha començat a sonar als balcons de les poblacions catalanes una cassolada convocada de manera espontània a les xarxes socials a través de l'etiqueta #cassolada , que juntament amb l'etiqueta #CatalansReadyToVote , s'ha convertit en tendència del moment.

La convocatòria també s'ha fet per WhatsApp: "El TC ha tornat a suspendre la consulta. Avui a les 22 h cassolada des del balcó. Fem que Barcelona ressoni! Avisa els teus contactes perquè es faci possible", deia el missatge que corria de mòbil en mòbil ahir a la tarda. 

L'acció ha durat més d'un quart d'hora i s'ha fet sentir amb molta claredat a molts indrets del Principat. Davant la bona resposta a la crida molts internautes ja aposten per repetir l'acció cada dia fins diumenge.

Twitter i YouTube recullen una allau de vídeos sobre la cassolada. Fins i tot hi ha blocs que aplegat les filmacions

Valora
Vídeos
Cassolada 9N - #cassolada #cassolada9N #votarem #9N2014 #votarem
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid