Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
GALIZA
Solidaritat gallega amb Catalunya

Dimarts passat a Galícia  van haver-hi nou concentracions en solidaritat amb el procés català i fa un mes una vintena d'organitzacions polítiques gallegues van signar el “Manifest de solidaritat amb Catalunya”.

02/10/2014 Internacional
Les últimes setmanes hi ha hagut diverses mostres de solidaritat gallega amb Catalunya. Dimarts passat van haver-hi nou concentracions en solidaritat amb el procés català i en contra de la prohibició de la consulta per part del Tribunal Constitucional. Les concentracions van ser a Lugo, La Corunya, Pontevedra, Ferrol, Compostela, Burela, Ourense, Vigo, Ponteareas. Una altra mostra de solidaritat amb el procés català va produir-se fa un mes quan diverses organitzacions polítiques gallegues van signar el “Manifest de solidaritat amb Catalunya” que manifesta “el nostre suport exprés a la celebració de la consulta del 9 de novembre i el nostre rebuig a la prohibició de la veu del poble.” a més de “animar a la important comunitat galego-catalana per la seva implicació en la defensa de la consulta i del seu resultat afirmatiu, per contribuir a la independència de la seva segona pàtria, amb la confiança que algun dia participaran en l'alliberament de la primera.”. El manifest va ser signat per les organitzacions: Agir / BNG / Briga / Causa Galiza / Ceivar / CNM / Comitès / CIG / FPG / Galiza Nova / Isca! / Keltoi / Mar de Lumes / MGS / NÓS-UP / PCPG / Siareiras Galegas.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid