Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9N
Roda de premsa de la COS: "Votar és qüestió de classe"
30/10/2014 Drets i Llibertats
La Coordinadora Obrera Sindical (COS) ha convocat als mitjans de comunicació aquest divendres, 31 d'octubre, al Parc de les Tres Xemeneies (Av. del Parallel, 49 - Barcelona) a les 11.15h on realitzarà una roda de premsa amb la intervenció d'Isabel Vallet, diputada al Parlament de Catalunya per la CUP-AE i Oriol Pintos, membre del Secretariat Nacional de la Coordinadora Obrera Sindical (COS).

Els motius de la roda de premsa és la convocatòria d'una jornada de lluita entorn la convocatòria de consulta pel proper 9 de novembre, des de l'àmbit laboral-sindical. A la mateixa vegada, s'ha informat de la convocatòria d'una concentració el mateix divendres 31 d'octubre, a les 18h al carrer Còrsega, 331 (seu de CiU).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid