Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLENGUA
Resposta de David Fernàndez al cinisme del PSC sobre el plurilingüisme de l'Estat espanyol

El diputat de la CUP ha recordat al PSC que els seus eurodiputats van votar en contra de l'oficialitat del català a la Unió Europea

31/10/2014 Política

Avui a la tarda, el diputat de la CUP David Fernàndez, ha iniciat la seva intervenció a la cambra catalana afirmant que la CUP tenia la intenció d’abstenir-se sobre la moció del PSC a favor del plurilingüisme de l'Estat espanyol però que després d’escoltar a la diputada del PP María José García Cuevas han decidit votar-hi a favor.


Fernàndez ha afirmat que és insòlit que el PSC reclami el que no va ser capaç de fer en 21 anys de govern del PSC-PSOE i ha recordat que entre d’altres molts atacs els seus eurodiputats sempre han votat en contra del reconeixement del català com a llengua oficial a la Unió Europea. Després d’enumerar un bon nombre de greuges contra el català el diputat de la CUP ha recomanat al PSC que “comencin per casa” ja que la web del PSOE només està en espanyol. Finalment, el Parlament de Catalunya ha aprovat la majoria dels punts de la moció del PSC, per 84 vots a favor (CiU, PSC, ICV-EUiA i CUP), 17 en contra (PPC) i 30 abstencions (ERC i C's).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid