Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9N
La Motorada per la Independència aplega prop de 6.000 motos al Circuit de Barcelona-Catalunya

Milers de motards aconsegueixen una imatge d'impacte internacional omplint d'estelades un traçat habitual de la F-1 i MotoGP

19/10/2014 Política

Aquest diumenge, el Circuit de Barcelona-Catalunya ha viscut una jornada històrica amb la Motorada per la Independència per als amants de les dues rodes aplegant al seu traçat prop de 6.000 motos en una jornada festiva i reivindicativa.

Aquest acte, emmarcat dins la campanya ARA ÉS L'HORA impulsada per Òmnium Cultural i l'Assemblea Nacional Catalana, ha permès visualitzar la força i la capacitat de mobilització d’un sector econòmic, esportiu i social com és el de la moto que aspira a esdevenir punter en l'àmbit productiu i esportiu del país nou. A més, la Motorada ha aconseguit una fotografia de gran pes internacional omplint d'estelades un escenari de primer ordre mundial com el Circuit de Barcelona-Catalunya, seu habitual dels Grans Premis de Fórmula 1 i Moto GP.

Les 5.800 motos aplegades durant la matinal dins el Circuit, en una jornada que ha comptat amb el suport del campió mundial de trial Jordi Tarrés, han marxat en grup fins la ciutat de Barcelona unint-se, ja de manera individual, al gran acte que la campanya ARA ÉS L'HORA ha celebrat a la Plaça Catalunya de la capital catalana.

L'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural, com a entitats impulsores de la campanya ARA ÉS L'HORA, Súmate i el Circuit de Barcelona-Catalunya, entre d'altres, han recolzat la celebració de la Motorada per la Independència.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid