Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Represió
Dos detinguts en el desatllotjament del "CPI el Teler" de Mataró

Alerta i el CPI El Teler convoquen concetració davant l'Ajuntament a les 20:00h per demanar que alliberin els dos detinguts i per protestar contra la decisió de l'ajuntament de trencar amb les negociacions

17/10/2014 Drets i Llibertats

Cap a les 15h, els Mossos d'Esquadra amb fort desplegament han desatllotjat el Casal Popular Independentista El Teler de Mataró. En l'operació policial s'han detingut dues persones quan intentaven accedir a l'interior. Se'ls han endut a comissaria per la força i han carregat contra els concentrats davant el casal.

Segons han fet saber els membres del Casal, l'Ajuntament ha trencat el pacte, ja que s'havia arribavat a un acord per evitar el desallotjament.

Ara sembla ser que l'edifici s'enderrocarrà abans de dimarts, tot i que un arquitecte de l'ajuntament els hi va comunicar fa dos dies que l'estat de les bigues del pis de baix és correcte.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid