Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
infraestrutures
Concentració davant l'estació de trens de Girona per reclamar responsabilitats a ADIF

Aquest vespre desenes de persones han participat en la concentració promoguda per la CUP davant l'estació de trens a Girona per reclamar responsabilitats a ADIF. Els concentrats han llegit un comunicat i han encarrellat l’entrada de l’estació amb diversos cartells reivindicatius.

06/10/2014 Territori

Aquest vespre la CUP a realitzat una concentració davant l'estació de trens a Girona per reclamar responsabilitats a ADIF per les mancances del TAV, i fermesa a l'Ajuntament en defensa de la ciutat i Sant Narcís. A la concentració en la qual han participat desenes de persones s’ha llegit un comunicat on es recorda que “Quan les obres van començar, ara fa més de 6 anys, tot van ser promeses de prosperitat econòmica....Però la realitat s’ha anat imposant i les promeses han quedat difuminades enmig d’una crisi econòmica brutal i de proporcions desconegudes” i que “Sant Narcís ha patit una profunda fractura física i psicològica agreujada per les incògnites que encara avui planen sobre el projecte”.


El comunicat també afirma que “Com a colofó. Aquests dies de pluges típiques de tardor han ofegat la grandiositat de l’obra i el servei ha quedat totalment paralitzat. Ha estat la gota que ha fet vessar el got i que ha desfermat les ires i queixes d’usuraris del TAV. Els veïns han vist en aquest cas l’enèsim capítol d’una gran estafa.” i finalment entre altres coses acaba reclamant que “ Calen explicacions, solucions i assumpció de responsabilitats, per defensar la ciutat i garantir un compromís més ferm amb Sant Narcís...i denunciar ADIF pels incompliments i per haver humiliat un barri i una ciutat”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid