Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Girona denuncia que les obres del TGV fan tancar comerços

La formació exigeix solucions urgents per aturar el tancament dels comerços afectats pel TGV al seu pas per Girona i reclama un suport més decidit de l'Ajuntament als comerciants i veïns perjudicats per les obres

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Girona reclama més implicació de l'equip de govern de la ciutat en la defensa dels interessos de veïns i comerciants en aquelles zones més afectades per les obres del TGV, principalment als barris de Sant Narcís, la Devesa i els entorns del Parc Central.

22/07/2010 11:36 Política
Des que les obres van començar hi ha uns quants comerços d'aquestes àrees que han hagut de tancar les seves portes, com ara el quiosc del Parc Central. Per a la formació independentista cal activar mesures de compensació per tal d'evitar més tancaments de petits comerços de barri, castigats també pels efectes de la crisi econòmica.
 
En aquest sentit, reclamen una implicació més decidida per part de l'equip de govern, i més fermesa amb ADIF i els responsables directes de les obres perquè ajudin a trobar solucions a aquesta problemàtica. Per Anna Pujolàs, portaveu de la CUP Girona, cal que "el Pla de Dinamització Comercial i de Serveis de Santa Eugènia i Can Gibert tingui també en compte Sant Narcís i les zones afectades per les obres. Aquesta hauria de ser una de les prioritats".
 
Finalment, la CUP torna a demanar que l'equip de govern impulsi espais informatius transparents i eficaços. Uns espais que millorin els mecanismes que hi ha actualment, amb la finalitat que la població afectada, les entitats ciutadanes i les associacions de comerciants estiguin al corrent de l'evolució de les obres -i que les seves inquietuds i queixes siguin ateses i solucionades pels responsables tècnics i polítics del projecte.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid