Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Girona alerta de les conseqüències que estan provocant les obres del TGV

La CUP reclama a l'equip de govern de la ciutat que faci costat a veïns i comerciants afectats per les obres del TGV. Alerta que estan perjudicant la qualitat de vida de molts veïns de la ciutat i que el degoteig de comerços que tanquen és preocupant. Valora la possibilitat de convocar una Audiència Pública i reclama més transparència.

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Girona ha adreçat un escrit als partits que formen l'equip de govern de la ciutat reclamant-los més fermesa en la defensa de veïns i comerciants i alertant-los alhora del degoteig de tancament de comerços que hi ha, especialment al barri de Sant Narcís, un dels més afectats per les obres.

24/08/2010 14:25 Política

Una delegació de la CUP ha visitat darrerament la zona d'obres i es constata que la preocupació per part de veïns i comerciants va en augment. La manca d'informació sobre el desenvolupament de les obres, les incògnites sobre el tren convencional i la complexitat de les mateixes obres estan generant un clima de crispació entre alguns barris, que veuen la seva qualitat de vida perjudicada; motius pels quals la CUP considera que l'equip de govern s'ha d'esmerçar més en informar a la ciutadania.

En aquest sentit, la CUP reclama que tot el pes institucional de l'Ajuntament de Girona es posicioni amb fermesa al costat dels afectats i que exigeixi a ADIF més celeritat. A més, la CUP està valorant la possibilitat de convocar una Audiència Pública en que veïns, equip de govern, oposició i públic en general dialoguin i s'informin sobre aspectes relacionats amb les obres del TGV, el tren convencional, l'estació provisional, les afectacions al comerç de barri, etc.

Per saber-ne més:

La CUP de Girona denuncia que les obres del TGV fan tancar comerços 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid