Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9-N
David Fernández descarta les eleccions anticipades, "Volem consulta sí o sí"

Com va dir ahir a la Universitat Catalana d'Estiu (UCE), "Plantejarem múltiples obediències i una desobediència clara al que dicti el TC espanyol. 12 jutges no estan per sobre de la legitimitat catalana"

21/08/2014 Política
David Fernández "L'entrevista de l'estiu" del 324 David Fernández "L'entrevista de l'estiu" del 324

El diputat de la CUP-AE David Fernàndez ha fet una crida a desobeir el Tribunal Constitucional si prohibeix la consulta del 9 de novembre. A "L'entrevista de l'estiu" del 324, Fernández ha assegurat que la seva prioritat és urnes "sí o sí" perquè -diu- cal obeir el mandat del poble, i considera que la garantia de poder votar rau en la pressió popular aquesta tardor.

Com va dir ahir a la Universitat Catalana d'Estiu (UCE), "Plantejarem múltiples obediències i una desobediència clara al que dicti el TC espanyol. 12 jutges no estan per sobre de la legitimitat catalana"

Si finalment no hi ha consulta, la CUP no preveu un govern d'unitat, perquè -diu- seria un govern inoperatiu. Fernàndez ha demanat al president Artur Mas que convoqui la resta de partits abans que el Constitucional resolgui sobre la consulta per estudiar-ne una resposta consensuada.

Guanyem Barcelona

Sobre l'emplaçament de la plataforma Guanyem Barcelona perquè s'incorporin a una candidatura a les eleccions municipals, Fernández ha reiterat que abans han de reconsiderar la seva voluntat de sumar a ICV.

"Una candidatura rupturista, democràtica, transformadora com la que proposa Guanyem, amb la qual la CUP coincideix, si ha de superar el cicle dels últims 34 anys, no pot tenir responsables directes d'aquesta gestió", ha afirmat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid