Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mitjans
Ràdio Terra inicia les obres de construcció del seu estudi

El mitjà ha recaptat més de 13.500 euros a través de micromecenatge

12/07/2014 Comunicació

Ràdio Terra ha donat aquest dissabte el tret de sortida a les obres de construcció del seu estudi radiofònic. Estarà ubicat a Reus, a l'edifici del Casal Despertaferro, situat al carrer Marti Napolità número 7 de la ciutat.

El de la capital del Baix Camp serà l'estudi central de l'emissora; el que farà de punt connector de l'extensa xarxa de corresponsalies de què disposa la ràdio i que s'estén per tots els territoris dels Països Catalans. El mitjà de caràcter autogestionat i horitzontal compta actualment amb 86 corresponsals, 78 col·laboradors i un 5 mitjans de comunicació locals i territorials que li donen suport.

La rehabilitació s'allargarà durant aquest estiu mentre paral·lelament l'equip de Ràdio Terra -corresponsals, col·laboradors i socis- aniran treballant en els continguts periodístics tot confeccionant la graella de continguts i realitzant les proves tècniques pertinents. L'objectiu és que tot estigui llest per iniciar les emissions en període de proves l'1 de setembre.

La construcció de l'estudi s'inicia dos dies després de finalitzar amb èxit la campanya de micromecenatge que va emprendre Ràdio Terra a TotSuma.cat per a reunir els diners que faran possible tot l'equipament i obres de l'estudi. Ràdio Terra va superar amb escreix el finançament que requeria i va aconseguir recaptar un total de 13.665 euros.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid