Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mitjans
Últims dies per fer realitat Ràdio Terra

Un mitjà de comunicació amb més de 160 professionals implicats

02/07/2014 Comunicació

Ràdio Terra enfila la recta final de la campanya de micromecenatge que ha de permetre dotar el mitjà d'un estudi i engegar les emissions a partir del setembre.

Quan queda només una setmana per enllestir la recollida de fons, el TotSuma de Ràdio Terra porta recaptats més de 10.600 euros, és a dir el 90% del finançament mínim requerit per a instal·lar l'estudi central de l'emissora al Casal Despertaferro de Reus. De moment són 260 persones les que han fet aportacions, que van dels 10 als 500 euros.

Més de 160 professionals implicats

Ràdio Terra serà el primer mitjà de comunicació amb presència a totes les comarques dels Països Catalans a través d'una extensa xarxa de professionals que donaran a conèixer les seves realitats més properes de forma descentralitzada.

Un mitjà de caràcter autogestionat i horitzontal que actualment ja compta amb 86 corresponsals, 78 col·laboradors i un 5 mitjans de comunicació locals i territorials que li donen suport.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid