Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mitjans
Ràdio Terra ofereix dos concerts a col·lectius

Taverners, de Mallorca, i El Diluvi, de l'Alcoià, col·laboren amb el TotSuma de l'emissora

05/07/2014 Comunicació

A punt d'esgotar la campanya de micromecenatge que li permetrà engegar motors, Ràdio Terra ofereix dos concerts com a recompenses per a casals i col·lectius que facin una aportació al TotSuma del mitjà.

Els grups que s'han ofert a col·laborar per fer realitat el nou mitjà de comunicació són Taverners, de Mallorca, i El Diluvi, de l'Alcoià.

Quan queden només quatre dies per seguir recaptant fons, Ràdio Terra llença aquesta nova oferta que se suma a la dels recitals de sis cantautors, també adreçada a col·lectius. En aquest cas els artistes col·laboradors són Cesk Freixas, Pau Alabajos, Clara Andrés, Meritxell Gené, Jordi Montañez i Andreu Valor.

L'emissora ha superat ja els 12.000 euros de finançament mínim que necessita per a habilitar l'estudi central de la ràdio, que està ubicat al Casal Despertaferro de Reus i que es constuirà durant aquest estiu per tal d'iniciar les emissions a partir de l'1 de setembre. Tot i així, Ràdio Terra anima a seguir fent aportacions per aconseguir més recursos i més suports.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid