Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Comunicació
6 cantautors oferiran recitals en suport a Ràdio Terra

Cesk Freixas, Meritxell Gené, Jordi Montañez, Pau Alabajos, Clara Andrés i Andreu Valor col·laboren amb la campanya de micromecenatge del mitjà

09/06/2014 Comunicació

Sis cantautors dels Països Catalans oferiran recitals en suport a Ràdio Terra, el projecte de ràdio popular destinat a cobrir el buit informatiu de mitjans d'abast nacional en la nostra llengua.

Cesk Freixas, Meritxell Gené, Jordi Montañez, Pau Alabajos, Clara Andrés i Andreu Valor s'han ofert a col·laborar amb la campanya de micromecenatge de Ràdio Terra amb un recital que oferiran a aquells col·lectius -casals, ateneus, entitats, associacions...- que facin una aportació a la pàgina de TotSuma de la ràdio. Els col·lectius que vulguin aconseguir un concert d'un dels sis artistes hauran de fer una aportació de 300 euros.

Ràdio Terra demana 12.000 euros per a construir l'estudi central de l'emissora a Reus. Quan encara queda un mes per a sumar aportacions, el mitjà radiofònic ja ha aconseguit 5.000 euros, el 40% de l'objectiu sol·licitat.

Paral·lelament, aquest projecte de ràdio professional, que serà autogestionat, segueix buscant socis, que són els qui faran viable el mitjà i el finançaran gràcies a les quotes de subscripció (de 2 euros al mes). Actualment Ràdio Terra ja compta amb més de 220 socis que garantiran, a més de la viabilitat econòmica del projecte, la independència del mitjà.

Valora
Vídeos
#femRàdioTerra
Vídeo de la campanya de micromecenatge de Ràdio Terra, la Veu dels Països Catalans. Una ràdio feta des de totes les comarques, amb tots els accents.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid