Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9-N
La CUP creu que la desobediència civil és "l'única manera d'avançar en les llibertats del poble"

David Fernández ha considerat que els vint-i-tres temes que Mas pretén negociar amb Rajoy estan directament vinculats amb la consulta.

31/07/2014 Política

El diputat de la CUP-AE David Fernández va fer ahir una crida a la “desobediència a tots aquells que vulguin impedir les urnes” i, alhora, a “l'obediència a la voluntat del poble de Catalunya” per tal de celebrar la consulta el 9 de novembre. Fernández ha fet aquesta petició després de la reunió entre el president, Artur Mas, i el del govern espanyol, Mariano Rajoy.

En aquest sentit, el diputat ha reclamat a Mas que "no esperi a la prohibició' de la consulta per intentar 'cercar una resposta comuna com a país" entre tots els favorables al 9-N.

També va manifestar "Ha arribat l'hora que parlin les urnes", ja que "aquest procés va començar al carrer el 13 de setembre de 2009 i acabarà al carrer el 9 de novembre de 2014. Ha arribat l'hora que parlin les urnes".

D'una altra banda, Fernández ha considerat que els vint-i-tres temes que Mas pretén negociar amb Rajoy estan directament vinculats amb la consulta.

Afer Pujol

Sobre l'afer Pujol, i la confessió per carta de divendres, Fernández l'ha qualificat de "bomba", i n'ha fet dues reflexions: en primer lloc, ha expressat que "el relat del pujolisme no és el del carrer, sinó el del poder" i, en segon lloc, ha declarat que estan convençuts que a l'ombra del poder, la "saga" dels Pujol "va practicar dinàmiques de saquejament del país". "La pregunta idònia –ha remarcat el diputat de la CUP– és quants sabien tot això?".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid