Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
habitatge
Cadena humana a Blanes per denunciar el tall al subministrament d’aigua a l'Ateneu Popular
28/07/2014 Drets i Llibertats
Una cadena humana per portar aigua a l?Ateneu Popular Sa Fera Ferotge de Blanes Una cadena humana per portar aigua a l?Ateneu Popular Sa Fera Ferotge de Blanes

Un centenar de persones van realitzar aquest dissabte una cadena humana per portar aigua a l’Ateneu Popular Sa Fera Ferotge, en senyal de protesta al tall de subministrament que el local va patir fa cosa d’un mes. Aquest és el segon acte de resposta de l’Ateneu al tall d’aigua, ja que fa dues setmanes alguns dels seus habitants van presentar una denúncia per coaccions als jutjats de Blanes.

Durant el parlament previ a l’acció, un dels representants de l’Ateneu va denunciar que el tall del subministrament d’aigua “és una decisió política amb la voluntat de desactivar els moviments socials que s’organitzen en aquest local”, ja que, va recordar, “l’Ajuntament és el soci majoritari d’Aigües Blanes”. A més a més, en aquest discurs també es va reclamar la municipalització d’aquesta empresa sota control social.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid