Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Habitatge
Tallen l'aigua a l'Ateneu Popular Sa fera Ferotge de Blanes

Es tracta d'un banc expropiat on viuen famílies i que, per tant, el tall de l'aigua pot ser constitutiu d'un delicte de coaccions

22/07/2014 Drets i Llibertats
expropiació del banc recovertir ara en l'Ateneu Popular Sa fera Ferotge expropiació del banc recovertir ara en l'Ateneu Popular Sa fera Ferotge

Membres de l'Ateneu Popular Sa Fera Ferotge de Blanes han presentat una denúncia al Jutjat  d'Instrucció de Blanes per tal que s'investiguin els responsables dels fets ocurreguts al  seu local del carrer Mas Enlaire, 3 -propietat d'una banc i abandonat des de feia temps- al llarg de les últimes setmanes.

A mitjans de juny ja van assegurar a través de les xarxes socials que els havien intentat tapiar mentre es trobaven reunits a l'interior,  i ara fa unes setmanes que els han tallat l'aigua.

Els implicats denuncien que, tot i que mantenir un cartell anunciant que al local hi viu  gent i que els mossos d'esquadra van certificar que el local era també una vivenda i  que, per tant, no se'ls pot desallotjar ni se'ls pot tallar el subministrament de l'aigua o la  llum sense una ordre juducial, no tenen aigua des del dia trenta de juny.

Finalment, el dos de juliol, Aigües Blanes es va endur la clau de pas per tal que no  tinguessin possibilitat de restablir el subministrament, per la qual cosa els membres de l'Ateneu Popular Sa Fera Ferotge consideren que els responsables d'aquestes decisions  poden estar comentent un delicte de coaccions, ja que l'únic objectiu és desastabilitzar i oprimir els moviments socials que participen d'aquest projecte d'autogestió, que té com  a objectiu servir de centre social i de formació per al barri.

Precisament l'Ateneu comença a funcionar a través de les activitats que han  proposat veïns i veïnes que s'han acostat a donar suport. La setmana passada es van engegar els tallers de teatre i de dansa, així com també la gimnàstica per a la gent gran i el banc de roba. Alhora, segueixen amb èxit les activitats que ja tenien anteriorment programades, com el banc d'aliments dels dissabtes i la biblioteca popular.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid