Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
Tortosa aplega el primer plenari del nou secretariat de l'ANC

Els 75 membres votats a les eleccions del passat 10 de maig escolliran els càrrecs orgànics de l’entitat

15/05/2014 Política
Eleccions al Secretariat Nacional de l?ANC amb participació i normalitat Eleccions al Secretariat Nacional de l?ANC amb participació i normalitat

El proper dissabte se celebrarà a Tortosa el primer plenari del nou Secretariat Nacional (SN) de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), sorgit arran de les eleccions del passat 10 de maig. Les 75 persones escollides formaran part del Secretariat que encapçalarà l’entitat el proper any i, per tant, durant el període en què se celebrarà la consulta del 9 de Novembre. Els membres del SN votaran també els quatre càrrecs orgànics de l’ANC, és a dir, els de president, vicepresident, secretari i tresorer.

El plenari es farà a porta tancada, però a les 12 hores, l’actual secretari de l’ANC, Jordi Martínez, presentarà els resultats i informarà als mitjans dels càrrecs orgànics que s’han escollit. Així mateix, el president o presidenta escollit faran una primera valoració política dels reptes que afronta l’Assemblea en aquest any determinant.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid