Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
Drassanes fa una crida a la participació a les eleccions al Secretariat Nacional de l’ANC

El col·lectiu entén que l’ANC necessita un Secretariat Nacional fort, democràtic i amb capacitat per a fer front els mesos vinents els principals reptes que el país té plantejats.

08/05/2014 Política

El Col·lectiu Drassanes ha emès un comunicat on posa èmfasi en la necessitat de la participació de tot membre de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) en les eleccions del proper dissabte dia 10. Considera que "és un dret i també una obligació de tot membre de l'ANC participar-hi, fent que les eleccions al SN tinguin una afluència massiva a les urnes. La implicació activa en la dinàmica i democràcia internes reforça i impulsa la mateixa ANC. Cal guanyar la batalla de la participació democràtica".

Segons la nota de premsa, el col·lectiu entén que els membres de l'ANC han de ser exigents d'un debat polític transparent. "Res que no es pugui reclamar d’un entorn democràtic. La garantia d'igualtat d'oportunitats, la no interferència externa en el procés d'elecció, juntament amb el màxim d'informació i el contrast d'opinions han d'esdevenir elements clau de tot procés electoral. Cridem les bases a reflexionar, participar i implicar-se activament en les eleccions per tal d’enriquir i d’enfortir el moviment. El respecte a la democràcia és la millor garantia per a construir un país nou, allunyat de les misèries del sistema polític actual. Filosofia que es troba en els fonaments de l'Assemblea i que des de Drassanes compartim plenament".

Drassanes defensa la democracia interna i la transversalitat dels moviments sobiranistes i populars. També de l'ANC. Considera estructures àgils que potenciïn el pluralisme, així com donar el màxim protagonisme a les agrupacions territorials i sectorials. La discrepancia politica la veiem com un valor afegit que reforça la independencia de qualsevol projecte. La distorsió o la marginació de veus que legitimament tenen tot el dret a expressar-se i a elaborar propostes dins d’un moviment assembleari i de base com ho es l’ANC, no tenen cabuda dins el model d'Assemblea que vol la majoria.

Perquè els resultats del proper 10 de maig reflecteixin l'ANC que vol la majoria, Drassames manifesta que convé consultar la llista de candidats/tes i els seus programes d’acció. Amb aquesta finalitat, proposen que es valorin les propostes i els equips de treball que s’han presentat.

Per portar aquests valors i defensar-los dins del nou SN, alguns membres del Col·lectiu Drassanes que també ho són de l'ANC, han decidit presentar-se i participar en l'equip de treball “Tots som Assemblea".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid