Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ruptura democràtica
El Col·lectiu Drassanes fa una crida al poble català a reafirmar-se en el procés sobiranista

Afirma que "una legalitat que només es pot superar per un acte de sobirania, com ho és el referèndum"

09/04/2014 Política
Col·lectiu Drassanes Col·lectiu Drassanes

El Col·lectiu Drassanes ha fet una crida a totes les entitats del país, plataformes i organitzacions de la societat civil. "A la ciutadania en general, al Poble de Catalunya a reafirmar-se en el compromís amb el procés sobiranista. I transmetre, d'aquesta manera, a les institucions espanyoles que no acceptem la seva legalitat com a legítima".

Ho ha fet, després que el Congreso de los Diputados espanyol hagi aprovat ahir que els catalans no tenen dret a vot sobre el seu futur polític. "El debat sobre la transferència al Parlament de Catalunya de la competència de convocatòria de referèndums, a través de l'article 150.2 de la Constitució espanyola Drassanes i moltíssima gent sabíem que era una via morta i així ho havíem manifestat", segons el col·lectiu.

En aquesta nova fase, Drassanes  considera que el procés, "depèn exclusivament de la nostra voluntat i determinació. Hem de centrar aquest perióde en la mobilització creixent de la població i els moviments populars en defensa del nostre dret a votar sobre la nostra independència el proper 9 de novembre tant si es de grat, com si no per part del Congreso i govern espanyols".

Pel Col·lectiu Drassanes "La defensa del Referèndum com el principal instrument polític amb què comptem en aquests moments és fonamental. Compta amb un suport majoritari i s’ ha de fer tant sí, com no amb el màxim de suport i legitimitat".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid