Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
TRANSPORT PÚBLIC
STOP PUJADES es reinventa i agafarà un nou ritme de mobilitzacions

La Plataforma treballarà per la creació d'una Mesa Popular del Transport Públic, com un espai de debat i propostes obert i participatiu. Al mateix temps, demana ladestitució del Consell d'Administració d'ATM, per no complir una petició popular i la voluntat institucional, de rebaixar les tarifes del transport públic

17/04/2014 Res-pública

Després de la divuitena mobilització que es va celebrara La Sagrera de Barcelona, i de la negativa d'ATM de rebaixar les tarifes de Transport Públic a l'última Taula Social ,la Plataforma STOP PUJADES ha decidit reinventar- se i obrir una nova etapa.

Aquesta nova etapa ve condicionada per l'immobilisme de l'ATMr especte les instàncies socials i institucionals i també per la demostració que la Taula Social- creada arran de les primeres protestes del mes de gener- ha sigut un instrument estèril, amb una possibilitat nul·la de participació dels agents socials. Davant tot això:

STOP PUJADES demana, en primer lloc, la destitució del Consell d'Administració de l'Autoritat del Transport Metropolità, presidit pel conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila. L'ATM té segrestat en aquests moments un acord polític i una demanda de la societat civil. Aquest fet demostra una situació d'absolut dèficit democràtic i d'un paupèrrim crèdit polític de la Conselleria.

En segon lloc, observant la mancança d'un espai ampli, participatiu, on formular propostes reals a nivell tarifari, de finançament i de servei del transport, es treballarà per la creació d'una Mesa Popular del Transport Públic. Un espai que permetrà explorar nous camps administratius, generar propostes i obrir una participació popular que és, justament, allò que li cal a l'Àrea Metropolitana i al país i que no ha sabut fer l'ATM.


Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid