Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Transport públic
Stop Pujades anuncia accions "sorpresa" durant el Congrés Mundial de Mòbils

Ahir al matí, una quinzena "iaioflautes" van acupar la seu de l'ATM per exigir "preus populars pel Transport públic"

22/02/2014 Drets i Llibertats

La plataforma Stop Pujades Transport, va anunciar ahir a la tarda, en roda de premsa, la convocatòria "d'accionis sorpresa", així com protestes pel proper dilluns i dimarts,  coincidint amb el congrés d telefonia mòbil. Tot i així, l'hora d'inici de les mobilitzacions serà a les set de la tarda, tal i com acostuma a fer el col·lectiu. La creativitat i la sorpresa, comenten, els hi ha funcionat molt bé fina ara. També ha recorcat que manté la protesta de cada dimecres; serà la desena setmana consecutiva de protestes simultànies a la xarxa de transport.

Dilluns a les deu del matí, la plataforma s’unirà a la resta de col·lectius en lluita com els treballadors de Panrico, Telefónica o Tv3, per crear sinergies entre tots ells.

Stop Pujades va remarcar de nou, que els únics responsables d’aquesta situació son les administracions que no els estan escoltant. Encara esperen que a última hora la situació es pugui solucionar amb un anunci de la baixada de les tarifes.

La plataforma va fer una crida a tots els barris, col·lectius laborals, veïnals i estudiantils perquè se sumin a les protestes. Abans de la roda de premsa, membres de la plataforma van aturar un autobús turístic de Barcelona i van penjar en les seves finestres una pancarta contra la pujada de tarifes del transport públic.

"Iaioflautes" ocupen la seu de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM)

Una quinzena de membres del col·lectiu de "iaioflautes" van ocupar ahir la seu de l'ATM, per exigir "preus populars pel Transport públic", mentre una altra seixantena es manifestaven al carrer. Els manifestants, que van fe sonar xiulets, van distribuir un manifest en el qual demanen que es retirin les pujades del preu del transport, que dimiteixi l'alcalde de Barcelona i animaven a la ciutadania a sumar-se a les protestes que convocades per  Stop Pujades.

Cal recordar que la Coordinadora Obrera Sindical (COS) ha convocat vaga d'autobusos entre les 06.30 i les 10.30 hores del proper dilluns

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid