Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#StopPujadesTransport
STOP PUJADES crida a recuperar la democràcia des de les estacions i els barris

Setzena mobilització amb convocatòria a les 19h a les estacions i a les 20h al vestíbul rodo de Plaça Catalunya per exigir l'aplicació de la retirada de tarifes del transport públic de 2014.

26/03/2014 Drets i Llibertats
Nova concentració contra la pujada del Transport Públic Nova concentració contra la pujada del Transport Públic

Els membres d'STOP PUJADES, PTP, FAVB i CONFAVC van avisar ahir a Xavier Trias i Joaquim Forn  de l'imminent situació de segrest democràtic, si no s'apliquen els acords del Parlament de reconsiderar a la baixa les tarifes del transport públic.

STOP PUJADES continuarà exigint la retirada de tarifes 2014 del transport públic i fa una crida a recuperar la democràcia i a fer-ho des de les estacions i els barris. "Si els càrrecs públics no apliquen les instàncies del mateix Parlament de Catalunya, hauran d'escoltar la força de la gent", van puntualitzar.

La posició inamovible de l'Alcalde Trias a revisar les tarifes 2014, apel·lant al deute de l'ATM, va ser contestada amb la necessitat d'obeir uns acords d'instàncies superiors i per la voluntat popular expressada enèrgicament durant els darrers mesos. Es va demanar, també, que si els gestors de l'ATM són incapaços de posar en pràctica aquests acords polítics, han de ser destituïts.

Joaquim Forn (President de TMB, empresa pública que té un pressupost opac i del qual es desconeix el sou dels 603 membres de l'equip directiu fora del conveni laboral) va al·legar una situació crítica de l'economia i que s'havien de complir els acords amb els bancs per aconseguir més finançament. Els interlocutors/es van respondre que no s'han de prioritzar els interessos dels bancs, sinó que s'ha de prioritzar la gent i els usuaris i usuàries, ja que nosaltres no hem provocat aquest forat econòmic.

Es va recordar, també, que quan Xavier Trias estava a l'oposició va denunciar els augments del preu del transport públic.

Finalment, la PTP va entregar (així com també s'ha fet arribar a l'ATM) una proposta concreta de rebaixa de tarifes que, en ser indirecta, no comporta més endeutament i una proposta de finançament del transport públic, que permetrà reduir l'endeutament més ràpidament.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid