Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Transport públic
"Stop Pujades" rebutja assistir a una reunió amb l'ATM, convocada 8 hores abans

Denuncia les identificacions efectuades, aquest matí a l'estació de Manresa

29/01/2014 Drets i Llibertats
39 concentracions i vaga d'usuaris del transport públic 39 concentracions i vaga d'usuaris del transport públic

Aquest matí, la Plataforma Stop Pujades Transport ha rebut la convocatòria de l'Autoritat Metropolitana de Transport per assistir a una reunió que tindrà lloc aquest vespre, al voltant de les protestes contra la pujada del preu del transport públic.

Davant d'aquesta convocatòria precipitada, la Plataforma rebutja la nostra assistència, ja que no s'ajusta als nostres temps de presa de decisions democràtica. Per això, instem a que qualsevol convocatòria de reunió, sigui anunciada amb una setmana de marge i amb un ordre del dia clar i específic.

Al mateix temps, afirma que qualsevol negociació a la qual se'ns convidi, haurà d'anar precedida per un gest previ d'ATM: la retirada de les tarifes 2014, tornant a les 2013. En cas contrari, per la Plataforma, la conversa no gaudirà de cap credibilitat.

La Plataforma manté "ben vives" les 39 concentracions de protesta per avui a les 19h, així com la convocatòria de VAGA D'USUÀRIES entre les 20h i 20:30.

Denuncia les identificacions efectuades, aquest matí, per part dels Mossos d'Esquadra i sofertes per un grup d'usuàries de tren a l'estació de Manresa mentre organitzaven un acte reivindicatiu rebutjant l'augment de tarifes 2014.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid