Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mitjans
Ràdio Terra, una realitat que va fent via... a punt d'arribar als 150 socis

Els promotors presentaran en els propers dies la campanya de micromecenatge per finançar la construcció dels primers estudis que s'ubicaran al Casal Despertaferro de Reus

26/04/2014 Comunicació

Després de dos mesos de la presentació de la proposta de Ràdio Terra, una emissora per al conjunt dels Països Catalans feta amb la implicació de més d'un centenar de periodistes, mitjans i persones col·laboradores d'arreu del país, el projecte es troba a punt de començar la segona fase. Els promotors presentaran en els propers dies la campanya de micromecenatge per finançar la construcció dels primers estudis que s'ubicaran al Casal Despertaferro de Reus.

En el transcurs dels dos darrers mesos, Ràdio Terra ha estat presentada en més de 40 pobles i ciutats dels Països Catalans, recorrent Casals, Ateneus, biblioteques i mitjans per donar a conéixer el projecte. Fins el moment, Ràdio Terra es troba a prop dels 150 socis a la proposta per la construcció d'aquesta ràdio que es planteja des del periodisme horitzontal, descentralitzat i cooperatiu.

Ràdio Terra planteja la necessitat de trencar els patrons informatius regionalitzats, aprofundir en la relació de les comarques i els projectes comunicatius locals i comarcals existents, i plantejar una agenda informativa i cultural atenta a les diferents realitats. Segons Xavier Milian, (llegiu l'entrevista) un dels impulsors de Ràdio Terra 'ara és temps de donar veu, de fer participar la gent en aquest mitjà que faci visible una realitat que se'ns amaga i avançar en la construcció del nostre espai de comunicació'.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid