Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mitjans
Reus acull amb èxit la primera xerrada de presentació de LaRàdio.cat

Aquest nou projecte informatiu compta ja amb un centenar de col·laboradors d'arreu dels Països Catalans

04/02/2014 Comunicació

LaRàdio.cat ja s'ha presentat al públic. Aquest dilluns al vespre es va celebrar al Casal Despertaferro de Reus la primera xerrada de presentació d'aquest nou projecte de ràdio digital d'àmbit nacional que actualment està en període de cerca de suports i socis.

La de Reus era la primera d'un cicle de xerrades que han programat els impulsors del mitjà per tal de donar a conèixer la proposta de nou mitjà de comunicació popular.

Segons informa Pobleviu.cat, el periodista Sergi Franch va explicar que la nova ràdio pretén tornar als principis del periodisme, un periodisme independent, arrelat a l’entorn i descentralitzat, per tal d’aprofundir en el màxim de temes possibles i afavorir el diàleg entre les diverses realitats.

Els assistents a la xerrada, que van omplir la sala, van preguntar sobre el tipus de periodisme que té previst fer la ràdio i com pot suposar una via d’escapatòria per a molts professionals que no troben el seu lloc en els mitjans convencionals, massa condicionats.

LaRàdio.cat, que encara ha de revelar el nom definitiu, compta ja amb un centenar de col·laboradors d'arreu dels Països Catalans, entre periodistes, mitjans, col·lectius i persones individuals. Inicialment la ràdio emetrà des del Casal Despertaferro de Reus. Podeu fer-vos socis per dos euros al mes.

La de Reus és la primera de les desenes de presentacions que es realitzaran. La propera tindrà lloc a Tarragona el proper dimecres 19 de febrer al Casal Popular Sageta de Foc.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid