Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vallès Oriental
Els veïns de Cardedeu tornen a pintar el mural independentista que l'Ajuntament va fer esborrar

CiU i PP van eliminar l'estelada per "embellir" l'entrada del poble

09/09/2013 Drets i Llibertats

Els veïns de Cardedeu han tornat a pintar el gran mural independentista que hi havia a l'entrada del poble i que l'Ajuntament, governat per CiU i PP, va fer esborrar el primer dia de la Festa Major, el passat 14 d'agost.

Aquest diumenge a la tarda unes 300 persones van repintar l'estelada gegant tot i l'amenaça de pluja. Una jornada popular que va comptar amb la participació d'artistes locals i fins i tot de grallers que van amenitzar la tarda.

L'alcaldessa de Cardedeu, Calamanda Vila (CiU), va explicar que van eliminar l'estelada per "embellir" l'entrada del poble i instal·lar-hi les lletres de "Benvinguts a Cardedeu". Els veïns han mantingut el missatge de benvinguda i simplement hi han pintat un mural semblant al que hi havia, una estelada i la silueta de Països Catalans que va ser dibuixada fa uns 15 anys per l'organització juvenil Maulets.

A conseqüència de l'actitud de l'Ajuntament, Vila va ser xiulada durant el pregó de la Festa Major. Llavors va reconèixer que fou "inoportú" iniciar les obres el mateix dia de la festa i va dir que creia que s'iniciarien al setembre.

Tot plegat va portar l’Ajuntament de Cardedeu a editar i distribuir un full informatiu especial per justificar la decisió d’esborrar el mural que hi havia al mur de l’entrada oest per la carretera de Granollers (C-251).

Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  4. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  5. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  6. Alhora i la CUP
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid