Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
lluita sindical
La CGT convoca una vaga a la botiga FNAC del Triangle durant la Diada de Sant Jordi
15/04/2014 Laboral

La CGT ha convocat una vaga en solitari el proper 23 d'Abrll a la botiga FNAC del Triangle (Plaça Catalunya de Bacelona) i fa una crida a la solidaritat.  Segons la CGT "només convoquem nosaltres, perquè el sindicalisme comprensiu amb la precarietat no ho estima oportú".

Per al sindicat, la FNAC, com altres multinacionals, "té una imatge pública construïda a cop de cinisme, hipocresia i mal amagada explotació. Els i les treballadores d'FNAC han patit vàries retallades de sou i condicions laborals, acomiadaments per posar-se malalta, el 60% de la plantilla cobra menys de 500€ mensuals, temporalitat desbocada, treball gratis en festius...en definitiva, fan servir les diverses reformes laborals per matxacar el jovent i obtenir guanys amb el nostre patiment".

Així, segon la CGT, les companyes i companys de l'FNAC han dit prou. Aquest Sant Jordi visualitzem i expliquem les seves pràctiques davant de la població i escriptors/es que hi vindran"

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid