Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Diada Popular
12a Calçotada Popular de la Garrotxa: "un pas més cap a la sobirania alimentària".
03/04/2014 Cultura
Títol de la imatge Títol de la imatge

El passat 29 de març es va celebrar al Firal d’Olot la 12a Calçotada Popular de la Garrotxa: una jornada dedicada a la sobirania alimentaria i als moviments populars. L'acte organitzat per la GREDA (Col·lectiva i independentista de la Garrotxa), va aplegar més de 250 persones.

A les 10 del matí va iniciar-se la 3a Fira d’Entitats i Moviments Socials que s’ha consolidat amb la presència d’una quarantena de col·lectius. Seguirem treballant perquè, més enllà d’oferir un altaveu, la fira esdevingui un punt de trobada i d’interelació dels diferents projectes socials - tant de la comarca com d’arreu del país - i amb la ferma voluntat de presentar alternatives reals a l’actual crisi social.

Per altra banda, de forma complementària, va tenir lloc la 6a Mostra de Productes Agroecològics de la Garrotxa, on diversos productors i elaboradors van poder mostrar els fruits del seu treball.

A les 12 del mig dia va començar la mostra de cultura popular amb una cercavila que va recórrer diferents carrers del centre de la ciutat, amenitzada per: bastoners, grallers i timbalers.

Seguidament, a les dues es va començar a servir els més de 4500 calçots ecològics, amanida, botifarra amb fesols o paella pels vegetarians, pa, vi i postres. Tot el menjar fou elaborat pels diferents col·lectius que organitzaven l’acte amb productes ecològics i de proximitat. Posant de manifest que és possible realitzar un gran àpat fomentant la sobirania alimentaria.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid