Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
PRIMÀRIES
Impugnen les primàries del PSC

La candidatura de Jordi Martí (que va quedar en tercera posició a les primàries del PSC)  ha decidit impugnar els resultats de les votacions. Finalment l'autoritat electoral del PSC ha desestimat les impugnacions de Martí.

30/03/2014 Política
El resultat de les primàries del PSC   han estat impugnats per un dels candidats perdedors (Jordi Martí) que  afirma  que no  té un interès personal en la impugnació  i ha explicat que si el PSC decideix investigar els resultats renunciarà  a participar en la segona volta .

Martí vol impugnar el recompte de les meses de Ciutat Meridiana, Ciutat Vella i el Poble-sec ja que afirma que durant la jornada hi havia hagut "pràctiques poc elegants" (grups de persones van rebre un euro i una papereta  per poder votar en alguns dels col·legis electorals). Laia Bonet candidata eliminada que ha aconseguit 1.102 vots no ha denunciat irregularitats. Finalment l'autoritat electoral del PSC ha desestimat les impugnacions de Martí.

Una altra candidata que ha estat derrotada  és Rocío Martínez Sampere. Martínez fa unes setmanes va votar al Parlament en contra de demanar al Congrés el traspàs de la competència per convocar un referèndum (abandonant així els seus companys del “sector crític” del PSC). Aquesta traïció al “sector crític”  va ser la contrapartida per poder presentar-se a aquestes primàries per ser candidat a alcalde de Barcelona  on només ha tret 589 vots. El guanyador Jaume Collboni ha aconseguit 2.539 vots.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid