Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
PROTECCIÓ DE DADES
Denuncia contra “La Razón”

Els jutges que van veure la seva fotografia del DNI publicada al diari “La Razón” han presentat   una demanda per la vulneració del dret de privacitat de dades de caràcter personal

05/03/2014 Comunicació
El passat dilluns dia 3 de març, el diari “La Razón” va publicar un article titulat “La conspiración dels 33 jueces soberanistas” que incloïa les fotografies de tots els jutges que el passat febrer van signar un manifest defensant la legalitat del referèndum del 9 de novembre. La majoria de les fotografies eren del carnet d'identitat i per aquesta raó els magistrats han presentat una demanda per la vulneració del dret de privacitat de dades de caràcter personal.

Els jutges demanen que s'obri un procés penal per investigar l'origen de la filtració de les seves fotografies del DNI al diari La Razón i és provable que això acabi involucrant algun funcionari del ministerio del Interior.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid