Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Independentisme
Presentació a Reus de la campanya “Independència per canviar-ho tot!”

Arrencarà dissabte amb la participació, del diputat del Parlament David Fernández, de familiars de Guillem Agulló, Emylse Mas com a docent de les Illes i Sara Maestre en nom de l’EIC

23/01/2014 Política

Els col·lectius i organitzacions juvenils, polítiques i sindicals que conformen la coordinadora de l’Esquerra Independentista del Camp (EIC), van presentar ahir matí en roda de premsa al Casal Despertaferro de Reus la campanya “Independència per canviar-ho tot!”, que arrencarà aquest dissabte a les 8 del vespre a La Palma amb un acte on hi participaran diferents ponents, entre ells David Fernández, diputat de la CUP-AE i familiars de Guillem Agulló.

Víctor Pereda de la CUP va destacar que aquesta campanya planteja la independència “no com un fi, sinó com un mitjà de transformació social que condueixi els Països Catalans cap a una societat justa, on siguem totalment lliures i sobirans sense la ingerència de la Troika i la UE”. I, és per això, que ha destacat que aquesta campanya “pretén potenciar la lluita de la societat civil en el procés d’independència, per tal que els partits polítics que durant les darreres dècades han practicat el peix al cove, no puguin fer marxa enrere en el procés iniciat”.

Per la seva banda, Laia Carbó de l’organització juvenil Arran, va explicar que la campanya, pretén que el procés impulsat per la societat civil no es redueixi “a un simple canvi de bandera o a la continuació d’una política social i econòmica de pedaços, sinó que representi la construcció d’un nou país al servei de les classes populars que posi fi a les desigualtats que són intrínseques en l’actual sistema econòmic”.

Segons els portaveus de l’Esquerra Independentista del Camp, la consulta del 9 de novembre “ha de ser el primer pas per decidir el nostre futur nacional i per posar les bases d’un procés constituent que permeti decidir en quin tipus de societat volem viure”.

Per tal de presentar aquesta campanya a la ciutadania, l’EIC ha organitzat un acte el proper dissabte 25 a les 8 del vespre a la sala polivalent de La Palma de Reus, on hi participaran diferents ponents, com ara el diputat del Parlament David Fernández (CUP-AE), familiars de Guillem Agulló, Emylse Mas (docent de les Illes) i Sara Maestre (en nom de l’EIC).

A partir d’aquest acte, els col·lectius que conformen l’EIC (Arran, Endavant, SEPC, COS, CUP i els casals populars) iniciaran una campanya de carrer per plantejar a la ciutadania els reptes que ofereix el procés independentista, per decidir el futur de la societat catalana.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid