Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
PROJECTES OLÍMPICS
La CUP de l’Alt Urgell davant la Candidatura als Jocs Olímpics d’Hivern Barcelona – Pirineu

Després de penjar a internet el dossier del projecte sobre la Candidatura dels Jocs Olímpics d’Hivern, la CUP de l'Alt Urgell està preparant una Assemblea Oberta pel proper dissabte 15 de Febrer a les 18h al Centre Cívic de la Seu d'Urgell sota el títol: “Jocs Olímpics d’Hivern al Pirineu? Parlem-ne!”.

03/02/2014 Territori
Durant la passada tardor, des de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell entre altres, es va estar a punt de presentar la Candidatura als Jocs Olímpics d’Hivern Barcelona – Pirineu per al 2022. Aquest projecte, d’haver tirat endavant hagués suposat avançar en un model de desenvolupament per a l’Alt Urgell, i per a la resta del Pirineu, que ha estat decidit i plantejat de forma poc transparent i sense un debat obert i públic que des de la CUP Alt Urgell entenen és necessari.

El debat sobre la Candidatura dels Jocs Olímpics d’Hivern a parer de la CUP Alt Urgell, implica i imposa un determinat model de desenvolupament socioeconòmic i d’infraestructures per als propers anys que des de la formació independentista pensen és vital obrir a debat, i és per això que van sol·licitar a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell el projecte tècnic de la Candidatura Barcelona–Pirineus 2022. Com a mesura de transparència i per afavorir el debat sobre aquesta qüestió tan transcendental la CUP Alt Urgell ha penjat el dossier que els va lliurar l’ajuntament a Internet perquè qui vulgui se'l pugui descarregar al següent enllaç:

https://www.dropbox.com/s/9rztrpvkbfr8j90/Dossier%20Barcelona%20Pirineu%202022.pdf

D'altra banda, la Candidatura d'Unitat Popular de l'Alt Urgell està preparant una Assemblea Oberta el proper dissabte 15 de Febrer a les 18h al Centre Cívic de la Seu d'Urgell sota el títol: “Jocs Olímpics d’Hivern al Pirineu? Parlem-ne!”.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid