Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Barcelona presentarà propostes i accions contra la candidatura als Jocs d'Hivern del 2022

Sota el lema "Per la Barcelona de les persones, juguem a un altre joc", el proper divendres la CUP de Barcelona donarà a conèixer les propostes i accions que portarà a terme en contra de la candidatura de Barcelona a celebrar el Jocs d'Hivern del 2022. Ho farà a través d'una roda premsa convocada a les 12 del migdia davant de l'Ajuntament.
L'acte coincidirà amb la celebració del ple de l’ajuntament de Barcelona, on es debatrà l'informe “Barcelona-Pirineu 2022. Jocs Olímpics i Paralímpics d'Hivern”.

04/02/2010 13:13 Territori

 

Recordem que la CUP de Barcelona s’oposa a la celebració d’aquest esdeveniment. I ara per ara és l’única organització política que ho ha fet.  

Per a la CUP de Barcelona, la presentació de Barcelona com a candidata per a acollir els Jocs d’Hivern de l’any 2022 respon, novament, a la repetició d’un model de ciutat contrari als interessos i necessitats de la gran majoria de persones que hi viuen.

La roda de premsa comptarà amb la presència dels portaveus de la CUP de Barcelona així com la de Josep Maria Montaner, arquitecte, escriptor i catedràtic de l’ETSAB-UPC.

 

Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid