Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sanitat
La directora de l’Hospital del Vendrell fa fora la parada de “No marxis sense hora”

Des de la campanya denuncien que “el que no vol la direcció de l’Hospital és que s’informi a la gent”

01/12/2013 Salut
Des de la campanya denuncien que ?el que no vol la direcció de l?Hospital és que s?informi a la gent? Des de la campanya denuncien que ?el que no vol la direcció de l?Hospital és que s?informi a la gent?

Divendres passat, la directora de l’Hospital del Vendrell va fer fora del recinte del centre mèdic un grup de cinc persones que estava informant d’una campanya que anima els pacients que han de rebre un tractament, a no marxar sense que els hagin donat hora.

El grup de la campanya va instal·lar una taula informativa a les 10h del matí de divendres al vestíbul de l’hospital. Al cap de cop se’ls va adreçar el guàrdia de seguretat i els ha dit que havien de sortir, però no li han fet cas. Finalment, a les 11h, va baixar la directora i els va obligar a sortir amb l’argument que és un centre privat. Els activistes, però, van recordar que és un centre que rep finançament públic i que atén pacients de la seguretat social, segons informa Xarxa del Penedès.cat

La parada la feien delegats del comitè d’empresa i militants de la CUP i d’EUiA

Des de la campanya denuncien que “el que no vol la direcció de l’Hospital és que s’informi a la gent” i han avisat que encara que els hagin fet fora continuaran amb la iniciativa: “Divendres que ve tornarem a venir a l’hospital i no marxarem encara que ens ho digui la directora”.

L’estona que han estat dins l’edifici han estat informant que les llistes d’espera són més llargues del que diuen les xifres oficials perquè els pacients no hi figuren fins que no els donen una hora concreta. Per això, animen que la gent no marxi sense hora o sense justificant que la setmana següent els trucaran per donar-los data per la intervenció. Els activistes expliquen que han ajudat alguna gent a omplir els fulls de reclamacions perquè s’han trobat, precisament, que no els volien donar hora.



Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid